Міжнародний техніко-економічний журнал «Українська залізниця»

Провідне залізничне видання, яке охоплює весь спектр найбільш актуальних проблем галузі. Його головними цілями є підвищення корпоративного іміджу кожної із залізниць України, конкурентоспроможності Укрзалізниці, її репутації та стабільності.

Останні новини

АМКУ відхилив скаргу ТОВ «Зеніт Склад» щодо відміни закупівлі дизельного пального для залізниці за формульною ціною

Пожежу на станції Одеса-Товарна ліквідовано, – Головне управління ДСНС України в Одеській області

Євген Кравцов: Укрзалізниця купує дизпальне в середньому на 7 % дешевше ринкової вартості

Електропоїзд Фастів – Миронівка затримався для збільшення кількості вагонів

Євген Кравцов: у 2017 році Укрзалізниця збільшила на 2,5 млрд грн відрахування до бюджетів усіх рівнів та державних цільових фондів

ПАТ «Укрзалізниця» з 1 лютого змінює розклад руху поїздів у сполученні Лисичанськ – Київ – Хмельницький

Привітання в.о. голови прав

Пасажири швидкісного поїзда № 736/735 Запоріжжя - Київ прибудуть до Києва із затримкою близько 5 годин

Укрзалізниця збільшить кількість міжнародних кас у зв’язку з ростом перевезень до ЄС, – Євген Кравцов

8 січня додатковий швидкісний поїзд вирушить з Києва до Тернополя

399855

С 20 апреля Укрзализныця откроет продажу электронных проездных документов еще на один пассажирский поезд - № 457/458 Киев - Рахов. С электронным билетом, пассажир может самостоятельно распечатать на бумаге, можно осуществить посадку в поезд, минуя кассы.

Сейчас электронные билеты через Интернет можно приобрести на все круглогодичные поезда внутреннего сообщения, кроме пожилых и поездов, нумерация которых начинается на 600 и 800. На эти поезда в режиме онлайн можно приобрести бланк, который необходимо обменять в железнодорожной кассе на обычный билет. Эта услуга бесплатная.

Всего с началу 2015 года из Интернет пассажиры приобрели и забронировали 2100000 билетов (21,6% билетов от общих продаж), из них электронных - 1700000 билетов.

Напомним, оформления проездных документов через Интернет была внедрена с конца 2008 года. С тех пор было оформлено через всемирную сеть более 15700000 билетов, из них электронных - 5400000 грн.

Ранее сообщалось, что с 29 марта 2015 Укрзализныця ускорила поезд № 457 Киев - Рахов почти на час. Кроме жителей Киева и Рахова, поездом также могут воспользоваться жители Хмельницкого, Тернополя, Теребовле, Черткова, Залещиков, Коломые и Ворохты.